Sarah Jessica Parker

Zvezdniški otroci nadomestnih mater
inDirekt
sobota, 23. maj 2009 ob 14:50
Pred kratkim je svet obkrožila novica, da zakonca, ameriška igralka Sarah Jessica Parker, ki je zaslovela s svojo vlogo Carrie Bradshaw v televizijski nadaljevanki Seks v mestu, po kateri so posneli tudi film, trenutno pa snemajo njegovo nadaljevanje, in njen mož, igralec in producent Matthew...
 
Sarah Jessico Parker skrbi zdravje nadomestne matere
inDirekt
sreda, 20. maj 2009 ob 13:00
Ameriška igralka Sarah Jessica Parker, ki z možem, igralcem in producentom Matthewom Broderickom, prek nadomestne matere julija pričakuje dvojčici, je zelo v skrbeh zaradi njenega zdravja in varnosti zaradi medijskega navala nanjo, potem ko je stvar prišla v javnost.
 
Sarah spregovorila o nadomestni materi
RTV Slovenija
sreda, 20. maj 2009 ob 10:44
Sarah Jessica Parker je o nadomestni materi, ki bo donosila njeni dvojčici, dejala, da je močna in izredno velikodušna ženska.
 
Kristin Davis komaj čaka, da bo popestovala dvojčici Sarah Jessice Parker
inDirekt
sreda, 13. maj 2009 ob 10:50
Kristin Davis, 44-letna soigralka Sarah Jessice Parker v televizijski nadaljevanki Seks v mestu, po kateri bodo kmalu začeli snemati že drugo nadaljevanje filmske različice, je presrečna, da bo njena prijateljica julija s pomočjo nadomestne matere dobila dvojčici.
 
Biseksualna rokerska mama
SiOL.net
petek, 8. maj 2009 ob 09:48
Otroka Sarah Jessice Parker nosi 26-letna biseskualna rockerica.
 
Nadomestna mati dvojčic Sarah Jessice Parker je tetovirana biseksualna rokerica
inDirekt
četrtek, 7. maj 2009 ob 12:45
Pred kratkim je svet obkrožila novica, da zakonca, ameriška igralka Sarah Jessica Parker, ki je zaslovela s svojo vlogo Carrie Bradshaw v televizijski nadaljevanki Seks v mestu, po kateri so posneli tudi film, trenutno pa snemajo njegovo nadaljevanje, ter njen mož, igralec in producent Matthew...
 
Zvezda Seksa v mestu pričakuje dvojčici
Delo
sreda, 29. april 2009 ob 16:39
Zvezda filma in nadaljevanke Seks v mestu Sarah Jessica Parker in njen mož sta v pričakovanju svojega drugega otroka. Zvezdniškemu paru bo otroka rodila nadomestna mati.
 
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian